Onze garanties

 
Garanties om in alle veiligheid te bestellen!
 
1. Onze garantie voor veilig betalen 
In onze on-lineshop kunt u veilig betalen met Visa en Master Card, gegarandeerd door Ogone, een van de Europese leaders voor on-linebetalingen.

De oplossing Ogone e-Commerce die wij gebruiken, voert u naar de Ogone-site wanneer u uw bestelling gaat betalen. Na controle van de betaling, brengt Ogone ons daarvan op de hoogte en wij sturen u terug naar onze on-lineshop. Dit proces is volledig transparant, en zo kunnen wij u veilige betaling on line garanderen. Het kleine hangslot links onder aan uw transactiepagina is daar het bewijs van.

2. Tevreden of geld terug
De Belgische wet inzake de handelspraktijken, informatie en bescherming van de consument van 14 juli 1991, geeft de consument de mogelijkheid om binnen de 7 werkdagen na ontvangst van de goederen, af te zien van zijn bestelling.

3. Ons privacy-beleid 
Basilic Ortho Pedia respecteert uw privacy en stelt alles in het werk om de vertrouwelijkheid van uw persoonlijke informatie te garanderen (zie verkoopvoorwaarden).
 
4. Onze kwaliteitsgarantie
U heeft specifieke vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren.
U wilt zich verzekeren van de kwaliteit van onze producten. Dan volstaat het onze winkel te bezoeken en al onze producten te bekijken en te testen.