Eerste bezoek

 
Als u regelmatig een beroep wilt doen op onze diensten is het verstandig in te schrijven op onze newsletter.
Zo blijft u het hele jaar op de hoogte van onze promotieacties, en kunt u de nieuwe producten op de markt volgen.

U wordt dan ook op de hoogte gebracht van de informatiedagen die wij organiseren samen met vakmensen uit de gezondheidssector, en van de veranderingen en nieuwe wetten met betrekking tot de tegemoetkomingen in België.

Om het zoeken zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, hebben wij de laatste zoekmodule geïnstalleerd die zeer gemakkelijk te gebruiken is. U klikt eenvoudig op de naam van een product, een merk, een woord … en u komt onmiddellijk terecht bij wat u zoekt op onze website.

Ons bedrijf is ontstaan uit een lange lijn van fabrikanten van verbanden (1ste verbandfabriek in België: „Ets Albert Dumonceau“), en op dit ogenblik zijn wij de 4de opeenvolgende generatie in deze sector.

Uiteraard zijn wij met onze tijd mee geëvolueerd en daarom zijn wij gestart met deze website voor on-lineverkoop. Iedereen kan zo op de hoogte blijven van de nieuwe bestaande producten en deze aankopen zonder het huis te verlaten. Het hele aankoopproces verloopt in gemakkelijk te volgen fasen tot en met de afronding van de bestelling.